2016-12-30

Skeelertraining

Iedere zaterdag van 9.00 tot 11.15 vinden er twee skeelerlessen plaats. Van 09.00 tot 10.00 voor kinderen van 6 t/m 10 jaar. Van 10.15 tot 11.15 voor kinderen van 11 t/m 16 jaar.

Gedurende het winterseizoen dat duurt tot ongeveer half maart zijn de lessen droogtrainingen. Deze vinden plaats in of voor het clubgebouw met gebruik van materialen zoals schaatsplanken. Indien het weer het toelaat zal de skeelerbaan ook af en toe gebruikt worden.

De contributie bedraagt 15 euro per maand en zal maandelijks geïncasseerd worden.

Voor meer vragen kunt u contact opnemen met Karin Stukker, co├Ârdinator Skeeleren (skeeleren@ijsvereniginghattem.nl).

Inschrijven kan door het invullen van het aanmeldformulier.

In de zomervakantie liggen de lessen stil. De overige vakanties gaan de lessen wel gewoon door.