2016-12-30

Bultman-Hartholt

Bultman-Hartholt

Ons kantoor is een onafhankelijk financiële adviesorganisatie. Daarnaast zijn wij zelfstandig intermediair van Regiobank.

Wij zijn gespecialiseerd in alle schade-, levensverzekeringen, pensioenen, hypotheken en bankzaken zowel voor particuliere als zakelijke klanten. Door de gebundelde krachten kan er uitstekend op alle financiële wensen worden ingespeeld. Het doel is om onze klanten te voorzien van een deskundig en passend financieel advies. Zonder poespas zoeken wij voor u naar een oplossing voor uw specifieke situatie. Daarbij houden wij rekening met uw wensen. Voor nu en de toekomst. Wij proberen ons te kenmerken door persoonlijke gebondenheid met onze klanten. Onze structuur is dusdanig geregeld dat, voor elk onderdeel van onze dienstverlening, een specialist kan worden geraadpleegd.

Wilt u uw situatie eens tegen het licht houden? Hulp bij het op orde brengen van uw pakket? Wilt u advies over uw hypotheek, betaalrekening, sparen, verzekeringsportefeuille of een lening? Wij nemen graag de tijd om u uitgebreid te adviseren. De adviseurs komen graag bij u langs voor een persoonlijk advies. Voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen.

« naar overzicht